קורס ברמנים משלב לימודים תיאורטיים בתחום השתייה כגון: סוגי ענבים ויין, מותגי שתייה ועוד, יחד עם לימודים מעשיים, החשובים כ"כ לעבודת הברמן. במהלכם...
קורס יסודות הבישול עוסק בהיסטוריית האוכל והמתכונים, שיטות חיתוך, טמפרטורות, חיתוך בשר והכנתו, אפייה, עיצוב, שיווק מנות, הכנת קינוחים, לישת בצק...
קורס טבחות סוג 1 ידאג להכשירכם במיטב הידע והכלים הדרושים לטבח מקצועי ואיכותי – ועל כן הם אינם קצרים במיוחד, ולרוב הם נמשכים קרוב לשנה...
קורס בישול וטבחות מאפשר השתלבות בתפקידים שונים בענף ההסעדה וההארחה, או מתאימים בחלקם לאוהבים את התחום לצרכי הנאה והעשרה...
קורס קונדיטוריה כולל נושאי לימוד רבים, ביניהם: תורת האירוח, ציור, פיסול, חשבון, סוגי בצק, הכנת עבודות שוקולד, הכנת מרציפן, הכנת קישוטי עוגה מיוחדים, עוגות...
קורס גידול גפן וייצור יין משלב הרצאות מקצועיות בנושאי יין, עבודה במעבדה וסיורים בכרמים ברחבי הארץ. הקורס מועבר על ידי מדריכים בענף גידול הכרם ממשרד...
קורס הכנת גבינות מלמד את תהליך ההכנה של גבינות קשות - מחמצות שונות (בקטריות אשר משתמשים בהן לתהליך ייצור הגבינה), פעולות החיידקים על הגבינה...
קורס פטיסרי מלמד על טכניקות אפייה, טמפרטורות ומשמעותן, הקצפת ביצים, שימוש נכון בקמח, רידוד בצק, שימוש בחמאה, היסטוריית האפייה והקינוח, הכנת מרנג...
קורס אפיית לחם חושף את לומדיו לתכנים רבים ביניהם הכנת בצק, תוספות, הכנת צורות, טמפרטורות וזמן אפייה, שימוש נכון בקמח וביצים, אופן התפתחה, שימוש...
קורס עיצוב עוגות מלמד את כל טכניקות עיצוב וקישוט עוגות לטובת שיווקן במאפיות, קונדיטוריות, מסעדות ועוד. השיווק של העוגות חשוב מכיוון שלא תמיד יש לנו...
קורס ייצור פרלינים יכשיר אתכם לייצר פרלינים ובו תלמדו על טכניקות הכנה, טמפרטורה נכונה ועוד. פרלינים הנם ייחודיים ולכן גם הייצור שלהם מיוחד ומחייב...
קורס זילוף עוגות יעניק למי שלומד אותו יכולות עיטור עוגות במגוון שיטות, תוך שימוש בחומרי גלם שונים כמו: בצק סוכר, קרם שמנת, שוקולד, קרמל וכדומה..
קורס אפיית מאפי בוקר מלמד הכנת הבצק והטקטיקה להכנה מהירה. מאפי בוקר מאוד מרכזיים והפכו להיות מנה עיקרית ומשביעה. מאפי בוקר מאפשרים לכם ליצור...
קורס טועמי יין נולד מתוך הבנה כי היין נצרך באופן לא נכון ואנשים רבים אינם מבחינים בין איכות יין אחד לאיכות האחר. היין מופק מבציר ענבים בתקופות...
קורס ייצור ערק יפתח לכם את סודות ייצוא העראק האורגני הביתי, ובמהלך הלימודים, בדומה לקורס ייצור יין, תקבלו לא רק סקירה תיאורטית, אלא גם סיורים במזקקות...
קורס מלצרי יין, או בשמו הנוסף סומליה, נועד להכשיר מלצרים לתפקד כמלצרי יין. כל מסעדה יוקרתית מעסיקה מלצרי יין על מנת להקנות יחס ייחודי גם ליינות...