לימודי ניהול מטבחים ומערכות הזנה במכללות
אם אתם עוסקים בתחומי המזון, הבישול וההסעדה – וברצונכם לזכות בהכשרה מקצועית איכותית שתציב אתכם בטופ של התחום – הלימודים בקורס מנהלי מטבח (הידועים גם כלימודי ניהול מערכות הזנה) יכולים להתאים לכם עד מאד: לימודים אלו יכשירו אתכם בכל הידע והכלים הדרושים למנהל מטבח, האחראי, למעשה, על כל המתרחש במטבח ובחדר האוכל – ועל כן אחריותו רבה היא והוא נדרש לשלל כישורים.
על מנהל מטבחים לא רק להיות אחראי על התפריטים והמזון המוגש – אלא הוא מנהל לכל דבר ועניין, האחראי גם על הפן הכלכלי במטבח (עליו לנהל את התקציב ולדאוג לרווחיות), על ניהול העובדים (גיוסם, בטיחותם וכו'), ועל העבודה השוטפת במטבח. בואו לקרוא עוד על לימודי ניהול מטבחים ומערכות הזנה.
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?
מידע כללי אודות קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה
ניהול מטבח אינו מסתכם רק בבישול והכנת מטעמים – שכן אחריותו של מנהל המטבח היא רבה וכוללת גם דאגה לבריאות וההיגיינה של עובדי המטבח והסועדים, כמו גם לרווחי המוסד בו הוא מועסק – וניהול כל יתר הגורמים המשפיעים על איכותו והצלחתו של המטבח (גיוס העובדים והדרכת וכו').
על כן, מנהל מטבח איכותי נדרש לידע רב ולשלל כלים ומיומנויות, אותם ניתן ללמוד בקורס הכשרת מנהלי מטבח, המוצע על ידי מכללות מובילות ברחבי הארץ. אז אם גם אתם מעוניינים ליהנות מלימודים אלו, שיכשירו אתכם לתפקיד מלא אחריות וטעם – לימודי ניהול מטבחים ומערכות הזנה מיועדים עבורכם.
על כן, מנהל מטבח איכותי נדרש לידע רב ולשלל כלים ומיומנויות, אותם ניתן ללמוד בקורס הכשרת מנהלי מטבח, המוצע על ידי מכללות מובילות ברחבי הארץ. אז אם גם אתם מעוניינים ליהנות מלימודים אלו, שיכשירו אתכם לתפקיד מלא אחריות וטעם – לימודי ניהול מטבחים ומערכות הזנה מיועדים עבורכם.
קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה
קבלת פרטים ללא כל התחייבות
למי מתאים ללמוד קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?
הלימודים בקורס ניהול מטבחים מוסדיים ומערכות הזנה מתאימים לבעלי רקע וניסיון מעשי בעבודה בתחומי המזון וההסעדה – קבלני מזון, מנהלי מערכות קייטרינג וכו', כמו גם למנהלי מטבחים ומנהלי מערכות הזנה, המעוניינים להתעדכן בחידושים האחרונים בתחום ולהעמיק התמחותם בו.
כן מתאימים הלימודים לטבחים ושפים, המעוניינים להעשיר את ארגז הכלים המקצועי שלהם ולהתמקצע בתחום ניהול המטבחים.
אם אתם מתעניינים בלימודי ניהול מטבחים ומערכות הזנה, אולי תגלו עניין גם בקורסים נוספים מתחום המזון וההסעדה – קורס טבחות, קורס בישול ומסעדנות וכיו"ב.
כן מתאימים הלימודים לטבחים ושפים, המעוניינים להעשיר את ארגז הכלים המקצועי שלהם ולהתמקצע בתחום ניהול המטבחים.
אם אתם מתעניינים בלימודי ניהול מטבחים ומערכות הזנה, אולי תגלו עניין גם בקורסים נוספים מתחום המזון וההסעדה – קורס טבחות, קורס בישול ומסעדנות וכיו"ב.
מה הם תנאי הקבלה לקורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?
על מנת להתקבל ללימודי ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה יהיה עליכם להיות בני 18 ומעלה ובעלי ידע וניסיון מעשי בתחומי המזון וההסעדה.
קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה
קבלת פרטים ללא כל התחייבות
מה משך קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?
לימודי ניהול מטבחים כוללים, בדרך כלל, בין 50 ל-100 שעות לימוד אקדמיות, והם נמשכים, לרוב, בין שלושה לשמונה חודשים.
אם אתם מעוניינים להשתלב בלימודים מעוררי תיאבון אלו, אך חוששים כי סדר יומכם העמוס יקשה עליכם להשתלב בקורס – יש לנו חדשות טובות עבורכם: מכללות רבות מציעות לכם אפשרות ללימודים בשעות הערב ו/או בימי שישי בבוקר, כך שגם אם אתם עובדים במשרה מלאה (או עסוקים מכל סיבה אחרת) תוכלו להשתלב בלימודים בקלות, בשעות והזמנים הנוחים והמתאימים לכם ביותר.
אם אתם מעוניינים להשתלב בלימודים מעוררי תיאבון אלו, אך חוששים כי סדר יומכם העמוס יקשה עליכם להשתלב בקורס – יש לנו חדשות טובות עבורכם: מכללות רבות מציעות לכם אפשרות ללימודים בשעות הערב ו/או בימי שישי בבוקר, כך שגם אם אתם עובדים במשרה מלאה (או עסוקים מכל סיבה אחרת) תוכלו להשתלב בלימודים בקלות, בשעות והזמנים הנוחים והמתאימים לכם ביותר.
מה לומדים בקורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?
תכנית הלימודים בקורס ניהול מטבחים ומערכות הזנה דואגת להכשיר את בוגריה במיטב הידע, המיומנויות והכלים הדרושים למנהל המטבח המקצועי והאיכותי. הלימודים כוללים הן הרצאות עיוניות ותיאורטיות מרתקות והן שלל התנסויות מעשיות – דוגמת סיורים מקצועיים במטבחים מוסדיים (בחלק מהמכללות בתחום).
לעיתים קרובות כוללים לימודי ניהול מטבחים את הנושאים והתכנים הבאים: מבוא לתחום המזון, מהות המטבח המוסדי מטבח מוסדי מול מטבחים אחרים, תכנון המטבח, מבנה המטבח, ציוד וכלים אחזקת ציוד, תפריטים: תכנון חכם של תפריטים, יצירת תפריט חודשי ותמחור נכון, שיטות בישול קלאסית ומודרנית, פחת מזון, תכנון העבודה במטבח, ניהול וארגון המטבח, ניהול פיננסי, ניהול מלאי מזון ובקרת מזון, תברואה: חוקים ותקנות תברואת מזון, שירות לקוחות בתחום המזון והמסעדנות, מגמות חדשניות במטבח המוסדי, ועוד.
לעיתים קרובות כוללים לימודי ניהול מטבחים את הנושאים והתכנים הבאים: מבוא לתחום המזון, מהות המטבח המוסדי מטבח מוסדי מול מטבחים אחרים, תכנון המטבח, מבנה המטבח, ציוד וכלים אחזקת ציוד, תפריטים: תכנון חכם של תפריטים, יצירת תפריט חודשי ותמחור נכון, שיטות בישול קלאסית ומודרנית, פחת מזון, תכנון העבודה במטבח, ניהול וארגון המטבח, ניהול פיננסי, ניהול מלאי מזון ובקרת מזון, תברואה: חוקים ותקנות תברואת מזון, שירות לקוחות בתחום המזון והמסעדנות, מגמות חדשניות במטבח המוסדי, ועוד.
איזו תעודה מקבלים בוגרי קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?
בוגרי קורס מנהלי מטבח, אשר יעמדו בהצלחה בכל דרישות הלימודים, יהיו זכאים לתעודת "מנהל מטבח מוסדי" או תעודת "מנהל מערכות הזנה" (שתי התעודות הן שוות ערך), מטעם המוסד בו השלימו את לימודיהם.
מודעה
מחפש קורס מנהלי מטבח ומערכות הזנה?