לימודי הקמת וניהול בתי קפה, מסעדות ופאבים במכללות
תמיד חלמתם לפתוח פאב, מסעדה או בית קפה, אך אתם חוששים שאין לכם את הידע הדרוש? קורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה ייתן לכם את כל המידע כדי לעשות את הצעד המשמעותי הזה בבטחה. תחום המסעדנות, הכולל בתוכו מסעדות, בתי קפה ופאבים, הוא אחד התחומים הזוהרים יותר בין שלל העסקים, בין אם מדובר בהקמת המקום, השקעה בקונספט והעיצוב שלו, בניית תפריט, העסקת טבחים, אחראי משמרת, מלצרים ועובדים נוספים, ניהול העסק או עבודה מול ספקים. אך הצלחת המסעדה או בית הקפה דורשת השקעה התחלתית, עבודה רבה והתנהלות נכונה – שנרכשים בקורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה.
קורס הקמת וניהול בתי קפה ומסעדות יעניק לכם ידע נרחב בשלל אספקטים הקשורים לפתיחת עסק, בדגש על פתיחת עסקי מזון: החל מיזמות עסקית, שיווק המקום, עיצוב, תכנון, ואף היבטים משפטיים. משתתפי הקורס יקבלו כלים לניהול נכון ויעיל של המסעדה, הפאב או בית הקפה בשוק תחרותי ומשתנה, ואף יקבלו "טיפים" מנצחים ממרצים בעלי ניסיון, כגון בעלי מסעדות מצליחות, שפים מובילים, ומומחים בשיווק ופרסום.
מידע כללי אודות הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה
רוצים להיות בעלי המסעדה היוקרתית בעלת רשימת המתנה של חודשים? הפאב השכונתי הקבוע של בליינים במהלך כל השבוע? בית הקפה שתמיד מלא בלקוחות מהבוקר עד השעות הקטנות של הלילה? כדי לממש את החלומות האלה, דרושה לא רק השקעה כספית גדולה, אלא גם מחשבה. תכנון והתנהלות נכונים לאורך זמן הם מה שמבדיל בין עסק חדש שנפתח וממשיך לפעול גם אחרי שנים, לבין עסק חדש ש"שוקע" מהר מידי. בקורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה תקבלו את הכלים להקמת עסק (כולל מציאת משקיעים, הוצאת רישיון עסק, תכנון ועיצוב המקום), לניהול נכון (העסקה וניהול עובדים), ולפרסום ושיווק יעילים לעסק פורח.
למי מיועד קורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה?
קהל היעד של קורס הקמה וניהול של בתי קפה ומסעדות הוא כל מי שמעוניין לפתוח עסק הקשור למזון: מסעדה, בית קפה, פאב, קייטרינג, קונדיטוריה, ועוד.
מה תנאי הקבלה לקורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה?
מכיוון שקורס הקמת וניהול מסעדות ובתי קפה הוא קורס העשרה, ברוב המכללות לא תידרשו לתנאי קבלה מסויימים, אך לרוב עדיף שיהיה לכם ניסיון קודם הקשור לתחום המזון.
מה משך הלימודים לקורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה?
משך קורס הקמה וניהול של מסעדות ובתי קפה הוא כחודשיים: מדובר בכשמונה מפגשים בני 5 שעות פעם בשבוע.
מה לומדים בקורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה?
תכנית הלימודים של קורס הקמת וניהול מסעדות ובתי קפה הינה מגוונת ועשירה, וכוללת את הנושאים: מאפייני השוק הישראלי, גיבוש אסטרטגיה עסקית, רישיון עסק, ניהול כוח אדם, ניהול פיננסי, הקמת מסעדה, בחירת קונספט, ניתוח כשלונות של מסעדות, קניית מסעדה קיימת, הקמת מסעה חדשה או הקמת מסעדה בזכיינות, איזון רווחים, תכנוני מס, היבטים משפטיים, כתיבת תכנית עסקית, שמירה על מסגרת התקציב, בחירת ציוד למטבח, פתיחת המסעדה/פאב/בית קפה, עיצוב העסק, מיתוג בעולם המסעדנות, ניהול חשבונות בעסק, ניתוח דוחות כספיים, גיוס מימון, סוגי הלוואות הקיימות בשוק, ניהול חשבון בנק, חסכון בעלויות, בניית תפריט, רכישת סחורה, בטיחות מזון ותברואה, ספירות מלאי, שתיה: עולם היין, המשקאות החריפים, שתיה חמה, קרה ומשקאות קלים, ניהול עסק, שיווק המקום, שירות לקוחות, ניהול מו"מ, תמחור מנות, ניהול מלאי, הזמנות, ביטוח עסק ועוד.
צוות המרצים בקורס מורכב משפים מנוסים, בעלי מסעדות מצליחות, עורכי דין, רואי חשבון, מנהלי מכירות ושיווק, ועוד.
צוות המרצים בקורס מורכב משפים מנוסים, בעלי מסעדות מצליחות, עורכי דין, רואי חשבון, מנהלי מכירות ושיווק, ועוד.
איזו תעודה מקבל בוגר קורס הקמה וניהול מסעדות ובתי קפה?
לבוגרי קורס הקמת וניהול מסעדה ובתי קפה, שיעמדו בכל דרישות הלימודים, תינתן תעודת גמר מטעם המכללה בה למדו.
מודעה