ClickCease

הקריה האקדמית אונו

תואר ראשון במנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה

הקריה האקדמית אונו
יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות הקריה האקדמית אונו?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על הקריה האקדמית אונו?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎

תואר ראשון במנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה

הקריה האקדמית אונו מקיימת לימודים אקדמיים בתחום מנהל עסקים ומציעה לימודי תואר ראשון במנהל עסקים עם התמחות ביזמות וניהול עסקי קולינריה.
יועצת לימודים
לימודים
ייעוץ לימודים חינם
רוצה פרטים אודות הקריה האקדמית אונו?
שירות אישי חינם!
רוצה לקבל מידע על הקריה האקדמית אונו?
מלא/י פרטיך ויועצת לימודים תחזור אליך בהקדם.
אני מאשר/ת את תנאי השימוש ומאשר/ת קבלת מידע והצעות בטלפון, בדוא"ל, במסרון וכדומה‎‎

מידע כללי

התואר האקדמי ביזמות וניהול עסקי קולינריה מיועד לאנשים המבקשים להשתלב בתעשיית המסעדנות. התוכנית מעניקה לסטודנטים את הכלים והמיומויות הנדרשים להשתלב בתעשיית המסעדנות ולהפוך ליזמים בתחום זה, באמצעות קורסים חדשניים ומעשיים והדרכת מומחים.

  • ללמוד מבכירי הענף
  • בניית תוכנית עסקית שתבחן ותישפט על ידי בכירי הענף לקבלת משוב אפקטיבי ובונה
  • התנסויות מעשיות וסיור קולינרי ייחודי במפעלי ועסקי מזון מובילים, בחו"ל ובארץ


 

בין המרצים

  • המנהל המקצועי של התכנית – ברק חי חורש, שף מומחה בעל ניסיון עשיר בתחום יזמות וניהול עסקי קולינריה.
  • מושיק רוט – שף בכיר
  • אסטלה – שפית-קונדיטורית ושוקולטיירית, מייסדת ומנהלת בית הספר הגבוה לאפייה וקונדיטורה.
  • עידו פיינר – שף ובעלים של המסעדות “רוברה וינצ’י”, “עמק בראסרי” ו- “רוברטה’ס בורגר”.
  • אמרי בריל – שף, בוגר לימודי קולינריה גבוהה בקורדון בלו בלונדון, שף ובעלים של קייטרינג “חמש” הבוטיקי, מסעדת “יצחק ויהודה”, פודטראק “הקבינה אוכל רחוב” ויועץ לרשתות מזון ומסעדות.
  • ד”ר רזיאל (רז) חממי – מומחה פודטק
תחומי לימוד נוספים בהקריה האקדמית אונו
תואר שני