ClickCease

דן גורמה

קורס אתגר הבשר

דן גורמה

קורס אתגר הבשר

ביה"ס למלונאות, לאמנות הבישול ולקונדיטאות - דן גורמה, בשיתוף עם אורט ישראל, מציע לחובבי הבשר קורס ייחודי ומקיף, המכשיר את המשתתפים בו במירב הכלים והמיומנויות הדרושים להכנה וצליית בשר.

הלימודים מתקיימים בתל אביב.

מידע נוסף

מידע כללי קורס אתגר הבשר של בית הספר דן גורמה, הינו קורס ייחודי ומעמיק, המתמקד בהקניית ידע נרחב בהכנה וצלייה נכונה של בשר. לימודים חוויתיים אלו, מתקיימים בכיתות מאובזרות, ולרשות כל תלמיד עומדת עמדה אישית בה הוא יכול להתנסות בבישול הבשר. הקורס מועבר על ידי טובי המורים ואנשי המקצוע, בעלי ניסיון עתיר שנים בתחום הבישול, כך שהסטודנטים זוכים להכשרה המיטבית.
משך לימודים המסלול מתקיים בשתי מתכונות: לימודי בוקר – בין השעות 9:00-13:00 לימודי ערב -בין השעות 17:00-21:00
תכנית לימודים תכנית הלימודים בקורס הינה מגוונת וחווייתית, וכוללת מגוון עשיר של תכני לימוד תיאורטיים והרצאות פרונטליות מרתקות, לצד תרגולים והתנסויות בבישול. 

בין נושאי הלימוד: טחון ופרוס, בשר בקר, בשרים צעירים ועוד.
תעודה למסיימי התכנית שיעמדו בכל הדרישות, תוענק תעודת גמר מטעם בית הספר דן גורמה.